cat | esp
 
| CLÍNICA | | ON SOM
La pau comença amb un somriure
Mare Teresa de Calcuta
 

Serveis

A la nostra clínica posem al seu servei tota una sèrie de tractaments odontològics l'objectiu dels quals és limitar el dany existent per tal d'impedir el seu progrés i rehabilitar al pacient des d'un punt de vista integral, tant en l'aspecte clínic como en els aspectes estètic i funcional.

Ens imposem l'obligació d'oferir tractaments eficaços, ràpids i còmodes però també ens exigim l'absència total de dolor per a la qual cosa oferim una assistència personalitzada i dedicació exclusiva a cada cas. I en cas de ser necessari, disposem d'un servei de sedació atès per professionals qualificats.

Primera visita
En la primera visita realitzarem una avaluació i una anàlisi destinades a satisfer el seus dubtes, inquietuds i expectatives.
   
Higiene dental i ensenyament d'higiene oral
Consisteix en l'eliminació periòdica de placa bacteriana i del càlcul dentari i l'ensenyament al pacient d'habilitats per al manteniment domiciliari.
   
Odontologia conservadora
Obturacions o "empastaments". Consisteix en el tractament i la restauració de les dents amb càries i fractures, amb l'objectiu de conservar la correcta funcionalitat de l'aparell masticatori, tractant de conservar sanes el màxim nombre de peces dentàries.
   
Endodòncia
Extirpació de la polpa dentària quan està afectada por un procés infecciós.
   
Odontopediatria
És l'especialitat de l'odontologia que s'encarrega de tractar als més petits de casa. Al nostre centre apostem per una boca sana des de la dentició primària.
   
Ortodòncia
És l'especialitat de l'odontologia que consisteix en la col·locació de aparells fixes o removibles per a corregir les malposicions dentàries en nens o en adults, no només obtenint beneficis estètics, també fonamentalment saludables.
Posem al seu abast l'ortodòncia tradicional amb brackets metàl·lics, l'ortodòncia estètica amb brackets ceràmics i l'ortodòncia invisible, una revolucionària tècnica amb la qual es poden recol·locar les dents mal posicionades sense dolor i sense llagues i de forma completament invisible.
   
Periodòncia
La periodòncia estudia les malalties de les genives i l'os que envolten les dents. Les malalties periodontals són la causa principal de pèrdua dentària en adults, essent les més comunes la gingivitis i la periodontitis.
Per a prevenir la periodòncia cal tenir en compte l'ús de fil dental, raspall de dents, un col·lutori idoni i un dentifrici amb fluor.
   
Prótesis
La pèrdua parcial o total de dents altera l'equilibri bioestàtic, originant-se desplaçaments dentals i alteracions de l'oclusió, i com a conseqüència, una pèrdua d'equilibri en la masticació. Aquests problemes es poden resoldre eficaçment gràcies a les pròtesis dentals, restituint la funció masticatòria i estètica. Hi ha diversos tipus de pròtesis: fixes, removibles i sobre implants; de resultats estèticament perfectes i amb les mateixes funcions que les peces dentàries, ens permeten aconseguir que el seu somriure recuperi la seva salut i la seva bellesa.
   
Implantologia
Els implants dentals ens permeten reemplaçar o recuperar les peces perdudes. Aquestes petites peces de metal en forma de cargol habitualment de titani, material biocompatible, son la millor elecció en la actualitat per a substituir una dent perduda. Sobre el mateix es col·locarà la pròtesis després del procés de osteointegració.
   
Regeneració òssia
Quan el pacient no disposa de suficient quantitat d'os al seu maxil•lar com per a garantir una implantologia viable, es pot recórrer a la regeneració òssia. Esta nova tècnica facilita la regeneració òssia maxil·lar mitjançant l'obtenció i implantació de cèl·lules mare adultes provinents de la medul·la òssia del pacient. D'aquesta forma es pot estalviar la utilització de l'os pèlvic del pacient en la totalitat de los casos.
   
Cirurgia
Engloba diverses tècniques com extracció dentària simple, quirúrgica, apicectomia, biòpsies, extirpació de petis nòduls o tumors i allargament de corona.
   
Odontologia estètica
Es poden aplicar diferents tractaments com solució a les deficiències de color i posició de les dents, des del emblanquiment de les dents naturals fins a recobriments amb resines compostes o amb ceràmica, aquests últims en forma de carilles o corones, ja sigui mitjançant procediments convencionals o sistemes cad cam, basat en tècniques de disseny i fabricació informàtica.

 

 
 

Demani visita

93 351 52 13

info@clínicadentalhgutierrez.com

Horari
Dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16h a 20h.

 

 

  Clínica Dental Dra. H.Gutiérrez Fabra i Puig 143, entresòl 2a | 08016 Barcelona